انواع بادام درختی در ایران

انواع بادام درختی

انواع بادام درختی عبارتند از: بادام سنگی، بادام کاغذی، مامایی، ربیع، سفید، منقا و… . اگر میخواهید با انواع این دانه ی ارزشمند بیشتر آشنا شوید ما را دنبال کنید.

بادام پوست کاغذی

بادام پوست کاغذی یکی از آجیل ها جذاب و دوست داشتنی است که پوسته ی چوبی آن نازک است و استحکام پوسته ی اصلی اش را ندارد از این رو با فشار کمی ره سادگی می شکند و دانه اش به راحتی جدا می شود. به همین دلیل خاطر این بادام به بادام پوشت کاغذی معروف است. به این بادام همچنین بادام منقا هم گفته می شود. بادام پوست کاغذی یکی از جذاب ترین خشکبار ایران است و بصورت شور، بوداده و خام در آجیل استفاده شده و از یکی از پرطرفدار ترین آجیل ها می باشد.

بادام مامایی

یکی از انواع بادام، بادام مامایی می باشد که طرفداران و صادرات زیادی هم دارد. درخت بادام مامائی به اصطلاح دیرگل بوده و مقاوت زیادی در برابر آفت ها دارد ولی از طرفی میوه آن زودرس است. پوسته ی آن نیز نسبت به بادام های دیگر نازک تر است.

این نوع بادام در صنایع غذایی به صورت پودر و خلال استفاده شده و در آجیل بصورت شور و خام استفاده می گردد. از بادام مامایی به دلیل چربی خوبی که دارد در تولید صابون و انواع لوازم آرایشی بهداشتی استفاده می شود. منشأ تولید بادام مامایی ایران می باشد که در انواع آجیل با پوست یا بصورت مغز استفاده می شود.

بادام سنگی

بادام سنگی، همان طور که از اسم آن معلوم است دارای پوست مستحکمی می باشد که برای رسیدن به مغز آن حتما باید شکسته شود. یکی از مزیت های درخت بادام سنگی این است که مقاومت خوبی در مقابل کم آبی دارد و به همین دلیل در باغ های کشت دیمکاشته می شود. این بادام بصورت شور و تفت داده شده در آجیل استفاده می شود و همچینین در صنایع دارویی و غذایی کاربرد فراوان دارد.

بادام ربیع

این نوع درخت بادام هم مثل بادام مامایی مقاوت زیادی نسبت به آفت و سرمازدیگی دارد. بادام ربیع هم به عنوان آجیل به صورت خام و تفت داده شده مورد استفاده قرار گرفته و علاوه بر این این نوع بادام در شیرینی پزی هم مصرف می شود.

بادام منقا

این نوع بادام نه تنها زودگل است بلکه مغز آن دارای طعمی شیرین، ملایم و خوشمزه ای دارد. بادام منقا دارای رنگ قهوه ای روشن و پوست های نازک است و به راحتی شکسته می شود .

بادام سفید

این نوع بادام بسیار زود گل است و مغز سفید، ترد و خوشمزه ای دارد. از این رو یکی از جذاب ترین انواع بادام نزد مشتریان است. در بازار هم نسبت به انواع دیگر بادام ارزش بیشتری دارد. این نوع بادام بیشتر به عنوان آجیل به صورت خام و تفت داده شده می باشد. همچنین برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده می شود.

آقایِ بادام مرجع خرید بادام های درختی

ایتا:

https://eitaa.com/mrbadoom_ir

بله:

https://ble.ir/mrbadoom_ir

 

  • shahab
  • مهر 7, 1403
  • 16 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...