انواع بادام درختی در ایران

انواع بادام درختی در ایران

انواع بادام درختی در ایران

آنچه ما بادام می‌نامیم در اصل، میوه درخت بادام است. طیف گسترده‌ای از انواع مختلف بادام‌ در سراسر جهان وجود دارد و در این میان، به دسته‌بندی‌های متفاوتی از انواع بادام برمی‌خوریم. یکی از این دسته‌بندی‌ها بر اساس محل رویش بادام است. مثلاً به بادامی که محصول درخت باشد باشد، بادام درختی و به بادامی که در دل زمین به عمل می‌آید، بادام زمینی می‌گویند. دسته‌بندی دیگر بر اساس طعم محصول است. که بر این اساس، بادام را به دو دسته تلخ و شیرین تقسیم می‌کنند.

در ادامه به معرفی انواع بادام درختی در ایران خواهیم پرداخت:

بادام منقا پوست کاغذی

این نوع بادام خاص، توانایی حفظ رطوبت موردنیاز پوست را داشته و باعث افزایش آب‌رسانی به آن می‌شود. با مصرف روزانه بادام منقا به دلیل داشتن چربی‌های غیراشباع، تراز چربی پوست کنترل‌شده و جوش‌های سرسیاه کاهش می‌یابند. منقای پوست‌کاغذی به بهبود عملکرد مغز کمک کرده و گردش خون را نیز افزایش می‌دهد.

بادام سنگی

بادام سنگی همانطور که از نامش پیداست، پوست سفت و سختی دارد که بسیار مقاوم است و برای رسیدن به مغز آن باید از وسیله‌ای مثل سنگ استفاده کرد. پوسته این بادام با دست شکسته نمی‌شود و همین موضوع باعث می‌شود طول عمر بادام سنگی زیاد باشد. مغز بادام سنگی از انواع شیرین بادام است و به صورت خام، برشته یا نمکی در انواع آجیل استفاده می‌شود. بادام سنگی علاوه بر مصرف خوراکی در صنایع دارویی نیز استفاده می‌شود.

بادام مامایی

بادام مامایی از انواع بادام شیرین است که پوسته آن نسبت به انواع دیگر بادام نازک‌تر است. یکی دیگر از خصوصیات این نوع بادام جفت بودن مغز داخل پوسته است. به این معنی که مغز آن در بسیاری از موارد جفت یا دوقلو (دارای دو مغز و دو پوسته) است. از این نوع بادام در صنایع غذایی به صورت پودر و خلال یا در آجیل به شکل خام و نمکی استفاده می‌شود. همچنین بادام مامایی به دلیل داشتن چربی در تولید انواع لوازم آرایشی و بهداشتی و صابون کاربرد دارد.

 بادام ربیع

بادام ربیع دارای طعم شیرین و خوشمزه ای است که همه سلیقه ها را جذب می کند. بادام ربیع حاوی مقادیر بالایی از فیبر، ویتامین E، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های مفید برای سلامتی است که برای حفظ سلامت قلب، پوست، مو و سیستم ایمنی بدن اهمیت زیادی دارد. همچنین، بادام ربیع برای کنترل قند خون، کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت و کاهش استرس و اضطراب مفید است. مصرف معتدل بادام می تواند به کاهش وزن کمک کند و سطح کلسترول خوب را افزایش دهد. برای خرید این محصول با ما تماس بگیرید.

بادام سفید

این نوع بادام بسیار زود گل است و مغز سفید، ترد و خوشمزه ای دارد. از این رو یکی از جذاب ترین انواع بادام نزد مشتریان است. در بازار هم نسبت به انواع دیگر بادام ارزش بیشتری دارد. این نوع بادام بیشتر به عنوان آجیل به صورت خام و تفت داده شده می باشد. همچنین برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده می شود.

بادام تلخ

درخت این نوع بادام به دلیل مقارن بودن در برابر آفات و امراض به عنوان پایه سایر انواع بادام های شیرین استفاده می شود. این نوع بادام جهت گردافشانی برای از بین بردن آفات سایر درختان و صنایع دارویی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. شاید جالب باشد بدانید که این نوع بادام طبق یک دستورالعمل خاصی شیرین می شود. حتی بوداده ی آن به عنوان آجیل مصرف می گردد که طعم بسیار خوشمزه ایی دارد. از این گذشته از روغن بادام تلخ برای رشد موی سر، مژه و ابرو استفاده می شود.

مقایسه انواع بادام

بادام خواص مهم تری نیز دارد که عبارتند از: کاهش چربی شکم،رفع بیماریهای قلبی،کاهش کلسترول،کاهش التهاب. بنابراین مصرف آن افزایش کیفیت کلی رژیم غذایی و متعادل شدن باکتری های بدن را به همراه دارد. بادام برای کنترل قند خون، مبارزه با سرطان، بهبود وضعیت دندان ها نیز بسیار مفید می باشد. همچنین سرشاز از کلسیم،منیزیم،فیبر است و یکی از منابع مهم پروتئین محسوب می شود. . مصرف بادام برای گیاه خواران به شدت توصیه می شود. در ادامه خواص و ویژگی های انواع بادام را با هم مقایسه می کنیم.

تفاوت بادام مامایی با بادام سنگی

بادام مامایی و سنگی جزو انواع بادام درختی محسوب می شوند. با این تفاوت که بادام مامایی، دیرگل است و در برابر انواع آفت ها از خود مقاومت بالایی نشان می دهد. بادام سنگی نیز از پوست مستحکمی برخوردار می باشد که برای دستیابی به مغز آن لاجرم باید شکسته شود. این بادام همچنین در برابر کم آبی مقاوم می باشد.

بادام مامایی برخلاف سنگی از پوست نازک تری برخوردار است. به همین جهت از این بادام در برخی صنایع غذایی به شکل پودر و خلال شده استفاده می کنند. در حالیکه از بادام سنگی در صنایع دارویی، آرایشی – بهداشتی و غذایی به شکل شور و تفت داده شده استفاده می کنند.

بادام سنگی بهتر است یا کاغذی؟

مهمترین تفاوت های بادام سنگی و کاغذی به عنوان دو نوع بادام درختی، پوسته آن هاست. بادام سنگی از پوسته چوبی بسیار سخت و مستحکم و بادام کاغذی از پوسته چوبی بسیار نازک تشکیل شده است. به همین علت بادام کاغذی از سنگی بهتر است.

چرا که با اندکی فشار دادن به راحتی شکسته نمی شود. برخلاف بادام سنگی که برای شکستن آن نیاز به هاون و وسایل دیگر است. بادام کاغذی نسبت به سایر انواع بادام، محبوبیت بیشتری دارد. این بادام را به شکل شور، بو داده و خام در انواع آجیل به کار می برند.

تفاوت بادام منقا با بادام معمولی

بادام منقا و معمولی از دیگر انواع بادام درختی محسوب می شوند. البته بادام منقا همان بادام کاغذی است و با آن تفاوت زیادی نمی کند. تفاوت آن با بادام معمولی جدا از پوسته نازک آن ها، زودگل بودن این بادام است. ضمن اینکه طعم بادام منقا نیز با بادام معمولی متفاوت است.

طعم شیرین و خوشمزه بادام منقا آن را از بادام معمولی متمایز می گرداند. ضمن اینکه رنگ بادام منقا نیز با بادام معمولی متفاوت می باشد. چرا که این نوع از بادام درختی به رنگ قهوه ای روشن است که با پوسته های نازک به راحتی قابل تشخیص است.

نکته پایانی پیش از خرید

هر یک از انواع بادام درختی، مزایا و کاربردهای خاص خود را دارند. بنابراین تا پیش از خرید بادام، می بایست هر یک از این نکات را در نظر بگیرید. سپس اقدام به خرید کنید.

 

مغز بادام مامایی شکسته| شهر سامان

خرید مغز بادام مامایی شکسته| شهر سامان

مغز بادام بوداده نمکی| شهر سامان
خرید مغز بادام بوداده نمکی| شهر سامان

بادام مامایی درجه یک (108دانه)| شهر سامان
خرید بادام مامایی درجه یک (108دانه)| شهر سامان

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره در خرید می توانید با شماره 09900134155 تماس حاصل نمایید.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

https://eitaa.com/mrbadoom_ir

https://ble.ir/mrbadoom_ir

  • shahab
  • مهر 12, 1403
  • 24 بازدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...