دستور پخت ۵ غذا خوشمزه با بادام درختی
دستور پخت ۵ غذا خوشمزه با بادام درختی
بادام درختی نه تنها یک مغز مغذی و خوشمزه است، بلکه در بسیاری از غذاها نیز به عنوان یک طعمدهنده و تزیین استفاده میشود. در ادامه 5 دستور پخت خوشمزه با بادام درختی را برای شما آماده کردهام:
1. مرغ شکم پر با بادام و زرشک
مواد لازم:
- سینه مرغ: 2 عدد
- برنج: 1 پیمانه
- بادام: نصف پیمانه (خرد شده)
- زرشک: نصف پیمانه
- پیاز: 1 عدد (رنده شده)
- زعفران دم کرده: به مقدار لازم
- دارچین: به مقدار دلخواه
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- برنج را آبکش کنید.
- پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
- برنج آبکش شده، بادام، زرشک، زعفران، دارچین، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کرده و مخلوط کنید.
- سینه مرغها را شکم زده و مخلوط برنج را داخل آنها بریزید.
- مرغها را در ظرف پیرکس چیده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت بپزید.
2. خورش بادام
مواد لازم:
- گوشت گوسفند یا مرغ: 500 گرم
- بادام: نصف پیمانه (خرد شده)
- پیاز: 2 عدد (رنده شده)
- زعفران دم کرده: به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- گوشت را به تکههای کوچک خرد کرده و با پیاز تفت دهید.
- رب گوجه فرنگی، زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و تفت دهید.
- آب جوش اضافه کرده و بگذارید خورش بپزد.
- نیم ساعت قبل از پایان پخت، بادام خرد شده را به خورش اضافه کنید.
خرید انواع بادام درختی در آقای بادام
3. کوکوی سبزی با بادام
مواد لازم:
- سبزی کوکو: 500 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- بادام: نصف پیمانه (خرد شده)
- پیاز: 1 عدد (رنده شده)
- سیر: 2 حبه (رنده شده)
- زردچوبه، نمک، فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- سبزی کوکو را خرد کرده و با پیاز، سیر، تخم مرغ، بادام و ادویهها مخلوط کنید.
- روغن در تابه ریخته و مایه کوکو را سرخ کنید.
4. سالاد کینوا با بادام و انار
مواد لازم:
- کینوا: 1 پیمانه
- بادام: نصف پیمانه (خرد شده)
- انار: نصف عدد
- خیار: 1 عدد (خرد شده)
- گشنیز خرد شده: به مقدار دلخواه
- آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- کینوا را طبق دستورالعمل روی بستهبندی بپزید.
- در یک کاسه بزرگ، کینوا، بادام، انار، خیار، گشنیز، آب لیمو ترش، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
5. شیرینی بادامی
مواد لازم:
- آرد: 2 پیمانه
- پودر بادام: 1 پیمانه
- شکر: 1 پیمانه
- کره نرم شده: 1 پیمانه
- تخم مرغ: 2 عدد
- وانیل: 1 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- در یک کاسه بزرگ، کره نرم شده و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
- تخم مرغها و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
- آرد، پودر بادام و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کنید.
- خمیر را به مدت 15-20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- خمیر را به شکل دلخواه قالب بزنید و در سینی فر بچینید.
- به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند، در فر بپزید.
نکته: این فقط چند نمونه از دستور پختهای با بادام است. شما میتوانید با کمی خلاقیت، دستور پختهای جدید و متنوعی را ایجاد کنید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره در خرید می توانید با شماره 09900134155 تماس حاصل نمایید.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
- shahab
- مهر 21, 1403
- 41 بازدید